Şehit Pilot Kazada Ölmedi mi?

Ehlibeyt Haber Ajansı(ABNA)’nın haberine göre Kocaeli’de yaşanan helikopter kazasında yaşamını yitiren Çağrı Ceyhan’ın Irak hava sahasında gizli bir g...

Ehlibeyt Haber Ajansı(ABNA)’nın haberine göre Kocaeli’de yaşanan helikopter kazasında yaşamını yitiren Çağrı Ceyhan’ın Irak hava sahasında gizli bir görevde öldürüldüğünü ve gerçeklerin kamuoyu ve şehit pilotun ailesinden saklandığını yazdı.

HELİKOPTERDE ÖLMEDİ İDDİASI

Tüm dünya üzerinde yayın yapan Ehlibeyt Haber Ajansı(ABNA) Kobanê ve Irak'ta öldürülen MİT'çilerin isimlerini yayınladı. ABNA, farklı zamanlarda Kobanê ve Irak'ta 12 Türk istihbaratçısı ve özel hareket görevlisinin DAİŞ'li (IŞİD üyesi) sanılarak öldürüldüğünü kaydetti. Aralarında DAİŞ gibi giyinen ve özel iletişim bilgilerine sahip Türk istihbaratı askerlerinin de bulunduğu 12 asker arasında Kocaeli’de yaşanan helikopter kazasında yaşamını yitiren Pilot Üsteğmen Çağrı Ceyhan’ın bulunduğu da yazıyor.

GENELKURMAY KAZA DEMİŞTİ

Bilindiği üzere 12 Ekim günü Kocaeli ve tüm Türkiye helikopter kazazı haberiyle şok olmuş ve helikopterde bulunan Dz.Plt.Bnb. Deniz Akdeniz ve Dz.Plt.Ütğm. Çağrı Ceyhan ile Rad.Astsb.Kd.Üçvş. Mehmet Karakaşoğlu ve DSA Astsb.Üçvş. Ömer Burak Öğüt şehit olmuştu. Olaydan sonra Genelkurmay Başkanlığı internet sitesinden yapılan açıklamasında “Deniz Hava Komutanlığı’na ait bir adet S-70B Sikorsky tipi helikopter, Cengiz Topel Askeri Havaalanı’ndan havalanmış; saat 12.25'te telsiz irtibatı kesilen helikopterin havadan ve karadan yapılan aramalar sonucunda Kartepe/Balaban Köyü bölgesinde kaza kırıma uğradığı belirlenmiştir” denilmişti.

GERÇEK AİLESİNDE DE SAKLANMIŞ

Son yolculuğuna uğurlanan 4 şehidin ardından ABNA tarafından üç ay sonra yayınlanan haberde Kocaeli’deki helikopterde şehit olan Pilot Üsteğmen Çağrı Ceyhan hakkında ilginç bir detay verildi. Habere göre “Çağrı Ceyhan (Pilot Üsteğmen, Kocaeli'de bir helikopter kazasında öldüğü söylense de gerçekte Irak sahasında gizli bir görevde öldürülmüş, ailesinin bile gerçeklerden bihaber olduğu söyleniyor)” ifadelerine yer verildi. Konuyla ilgili olarak yayınlanan haberle ilgili olarak resmi bir ağızdan açıklama gelmese de, uluslar arası haber ajansı olan ABNA’nın açıklamaları kafa karıştırmaya yetiyor.

10 Ara 2014 - 11:06 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.