Şehit Eren Bülbül'ün Adı Verildi

Körfez Belediyesi tarafından hayata geçirilen eğitim ve kültürel etkinlikleri içinde barındıracak Şehit Eren Bülbül Kültür ve Yaşam Merkezi hizmet vermeye başladı.

Şehit Eren Bülbül'ün Adı Verildi
Şehit Eren Bülbül'ün Adı Verildi
Haber albümü için resme tıklayın

Körfez Belediyesi tarafından hayata geçirilen eğitim ve kültürel etkinlikleri içinde barındıracak Şehit Eren Bülbül Kültür ve Yaşam Merkezi hizmet vermeye başladı.

Esentepe ve Kuzey Mahalleleri’nin kesiştiği orta noktada faaliyetine başlayan ve özellikle bu iki mahalledeki vatandaşlarının eğitim ihtiyaçlarına cevap verecek olan Şehit Eren Bülbül Kültür ve Yaşam Merkezi bir adet kütüphane, bir adet bilgisayar sınıfı, bir adet spor odası ve üç adet dersliği içinde barındırıyor.


Bölge halkının ücretsiz olarak faydalandığı Kültür ve Yaşam Merkezi içerisinde bulunan kütüphane ve bilgisayar sınıfları aktif olarak hizmet vermeye başladı. Dersliklerde Körfez Halk Eğitim Merkezi ile işbirliği içerisinde verilecek olan kurslarla ilgili branş belirleme çalışmaları devam ediyor. Pazartesi günleri hariç haftanın altı günü 09.00-18.00 saatleri arasında hizmet verecek olan Kültür ve Yaşam Merkezi öğrenci ve gençlere rehber öğretmen eşliğinde araştırma yapma imkânı sunacak.

Çocuklarımızın ve gençlerimizin okuldan sonraki vakitlerini daha verimli geçirmeleri için bu tür yatırımları yaptıklarını belirten Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, "Kültür ve Yaşam Merkezi halkımızın hem bugününe hem de geleceğine yönelik kalıcı bir yatırımdır. Okumayı daha cazip hale getirmek, kentin kültür hayatına katkı sağlamak ve kitap okuma oranını artırmak belediyemizin başlıca hedefleri arasındadır. Eğitim alanında çalışmalarımız artarak devam edecektir" dedi.

06 Eyl 2019 - 14:43 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.