Sedat Yücel beyin kanaması geçirdi

Gölcük'ün tanınan ve sevilen simalarından, Deva Partisi Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel beyin kanaması geçirdi

Uzun yıllar Kent Konseyi Genel Sekreterliği görevini yürüten, ardından AK Parti’de Gölcük İlçe Başkanlığı yapan, ilçenin sevilen isimlerinden biri olan Sedat Yücel daha sonra yoluna Ali Babacan'ın genel başkanı olduğu Deva Partisinde devam etmiş ve bu partinin kurucu Gölcük İlçe Başkanı olmuştu.Sedat Yücel Ramazan ayının ilk günü evinde fenalaştı. Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi altına alınan Sedat Yücel’in beyin kanaması geçirdiği ifade edildi.Bugün ise Deva Partisinden Sedat Yücel’in durumuyla ilgili açıklama yapıldı.Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Sayın İlçe Başkanımız Sedat YÜCEL 13 mart salı günü evinde rahatsızlanarak Kocaeli Üniversitesi Hastanesine kaldırılmıştır. Yapılan tetkikler sonucunda beyin kanaması geçirdiği tespit edilmiş olup hastanedeki tedavisi yapıldıktan sonra 16 mart cuma günü taburcu olmuştur. Sağlık durumu iyi olup bir müddet evinde istirahat edecektir. Kamuoyunu bilgilendirir, İlçe Başkanımız Sn. Sedat YÜCEL'e geçmiş olsun dileklerimizle ve dualarımızla yanında olduğumuzu bildiririz.”

20 Nis 2021 - 09:18 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.