Seçim torbası alan evinin yolu tuttu

İl Seçim Kurulu ve ilçe seçim kurulları Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik bütün hazırlıkları tamamlıyor. Gölcük İlçe Seçim Kur...

İl Seçim Kurulu ve ilçe seçim kurulları Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik bütün hazırlıkları tamamlıyor. Gölcük İlçe Seçim Kurulu’ndan sonra İzmit 1 ve 2 nci İlçe Seçim Kurulları İzmit’teki 681 seçim sandığının başkanlarına seçim torbalarını teslim ettiler.

İl Seçim Kurulu’nun Cumhurbaşkanlığı seçimleri için de üs olarak hazırladığı Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonunda İzmit 1 nci İlçe Seçim Kurulu Başkanı Mehmet Yücel ile, 2 nci İlçe Seçim Kurulu Başkanı Nurettin Timur ve Seçim Kurulu Müdürü Mehmet Yıldırım, önce sandık görevlilerine eğitim verdiler. Daha sonra, bütün gerekli evraklar, oy pusulaları, mühürle birlikte seçim torbaları, sandık başkanlarına teslim edildi. Derince İlçe Seçim Kurulu yarın saat 15.00’de, Başiskele İlçe Seçim kurulu yarın saat 10.00’da sandık başkanları ile toplanacak ve seçim torbalarını teslim edecek.

07 Ağu 2014 - 13:24 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.