Şampiyonluk için kenetlen Kocaeli

Kocaelispor Kulübü Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, Kocaeli halkından takımın şampiyon olabilmesi için destek istendi.

İşte Kocaelispor Kulübü Yönetim Kurulu tarafından yapılan o açıklama: "Değerli Kocaelispor ailesi; Şehrimizi, ülkemizi ve insanlığı etkisi altına alan Covid-19 virüsü sebebiyle maalesef uzun süredir ayrıyız. Kar kış demeden, gittiğimiz her deplasmanda bizlere ev sahibi hissi verdiren cefakar taraftarımızın maçlarda olamaması bizleri derinden etkilemektedir. Fakat mecvut durumda unutulmamalıdır ki; paylaştıkça çoğalan ve yayılan tek şey sevgidir. Futbolcularımıza ve teknik ekibimize vereceğimiz her destek sahaya yansıyacaktır. Önümüzde uzun bir maraton var. Şanlı armamıza sımsıkı sarılalım, birlik olalım. Tüm şehir, taraftar, basın, yönetim kurulu, futbolcu ve teknik ekip kenetlenelim. Kulübümüzün hak ettiği yerlere gelmesi için enerji sarfedelim. Geçmişinde kapanma eşiğine gelen efsane Kocaelisporumuz, tüm olumsuzluklara rağmen cefakar arma sevdalıları sayesinde hala ayakta ve daima yükselecektir. Sen ben yok, Kocaelispor var. Şampiyonluk için kenetlen Kocaeli."

04 Oca 2021 - 11:35 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.