Saat 08.30’dan, 10.40'a Kadar 18 Sallantı Oldu

Ülkemizde deprem gerçeği kendini dün akşam tekrar hatırlattı. Dün akşam saatlerinde Manisa’da yaşanan deprem sonrası ülkemiz sallanmaya devam ediyor.

Bugüne kadar birçok büyük deprem yaşayan ülkemiz ve insanları dün akşam Manisa’da yaşanan sallantı sonrası depremi tekrar hatırladı. Manisa sonrası Ankara’da ve Mersin’de de deprem meydana geldi.

Bugün sabah saat 8.30’dan, 10.40’a kadar 19 deprem daha meydana geldi. Bu yaşanan depremlerin 14’ü Manisa’da yaşanırken, 3’ü Ankara’da, 1’i de Van’da meydana geldi. 8.30’dan, 10.40’a kadar olan depremlerden Manisa’da meydana gelenler arasında en yüksek şiddet 3.9 olarak ölçüldü. Başkent Ankara’da meydana gelen en yüksek şiddetli sarsıntı 3.1, Van’da olan sarsıntı ise 2.7 olarak açıklandı.

Depremlerle ilgili gelişmeleri http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/lst1.asp adresinden takip edebilirsiniz.

23 Oca 2020 - 10:47 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.