Saadet Partisi Kongreye Hazırlanıyor

Saadet Partisi, 7.Olağan İl Kongresine hazırlanıyor. 20 Eylül’de yapılacak olan il kongresi Sekapark Uluslararası Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek kongre ile ilgili Saadet Partisi İl Yöneticisi Halil Kayın basın açıklaması gerçekleştirdi.

Saadet Partisi İl Yöneticisi Halil Kayın, dün il başkanlığı binasında İl Başkan Yardımcıları Kadir Öztonga ve Turhan Özkalas ile ortak basın açıklaması gerçekleştirdi. Saadet Partisi’nin il kongresi 20 Eylül’de Sekapark Uluslararası Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Kongrede 20 asil, 20 yedek il delegesi ve 5 asil, 5 yedek disiplin kurulu üyesi seçilecek. Öte yandan 550 delegenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongrede 26 büyük kongre delegesi seçilecek.

İl Yöneticisi Kayın, Pazar günü yapılacak olan il kongresi için sıkı tedbirlerin alındığını belirterek Kocaeli’de bir ilk olarak salona girişlerin HES kodu ile sağlanacağını ve katılımcıların termal kamera ile inceleneceğini belirtti. Pazar günü gerçekleştirilecek olan kongreye Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu online olarak, Genel Başkan Yardımcısı ve eski Devlet Bakanı Sabri Tekir ise bizzat katılım gösterecek.

17 Eyl 2020 - 15:38 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.