Rıdvan Sarıoğlu Hayatını Kaybetti

Eski Bekirpaşa Belediyesi'nin AK Partili eski Meclis üyesi, Kocaeli Rizeliler Derneği eski Başkanı ve Körfez Turizm Şiketi'nin sahibi Rıdvan Sarıoğlu...

Eski Bekirpaşa Belediyesi'nin AK Partili eski Meclis üyesi, Kocaeli Rizeliler Derneği eski Başkanı ve Körfez Turizm Şiketi'nin sahibi Rıdvan Sarıoğlu (59) kanser hastalığı nedenȋyle tedavi gördüğü KOÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bu akşam yaşamını yitirdi. Evli ve 3 çocuk babası, Rıdvan Sarıoğlu'nun cenazesȋ yarın öğle vakti Bahçecik Merkez Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından Bahçecik Mezarlığı'nda toprağa verȋlecek.Kocaeli Tv olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dileriz.

28 Mar 2017 - 18:54 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.