Piyasa Günü Nasıl Kapattı?

Borsa İstanbul günü yükselişle kapatırken, Dolar, Euro ve Altın’ın ise kapanış rakamlarıyla birlikte günü düşüşle kapattıkları kaydedildi.

Piyasa Günü Nasıl Kapattı?
Piyasa Günü Nasıl Kapattı?
+1
Haber albümü için resme tıklayın

12 Eylül 2019 Çarşamba piyasa günü şu rakamlarla kapattı. Borsa İstanbul(BİST) 102447.26 puanla kapatırken bu rakam yatırımcısına Borsa İstanbul’un 0,51’le yükselerek günü kapattığını gösteriyor. Dolar ise günü 5,659TL’den kapatarak -1,64 kayıp yaşadı. Euro ise günün durum -1,28 düşüş, 6,255TL ile kapanış. Altın’ın günü kapatışı Dolar ve Euro’ya göre daha iyi olsa da oda - 0,58 puanla kaybettirenler arasında yerini alıyor.

12 Eyl 2019 - 18:35 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.

01

zafer - halk otobüslerine standart getirilip ayaktaki yolcu sayısının düşürülmesi gerekiyor ayrıca şöförlere bu konuda eğitim verilmesi şart

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Eylül 18:35