PERŞEMBE PAZARI YENİ YERİNE GEÇMEYE HAZIRLANIYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Perşembe Pazarı için modern bir tesis inşa ediyor. Gerek vatandaş gerekse pazarcılar için her şeyin düşünüldüğü yeni paz...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Perşembe Pazarı için modern bir tesis inşa ediyor. Gerek vatandaş gerekse pazarcılar için her şeyin düşünüldüğü yeni pazar alanında son çalışmalar yapılıyor. Pazarcılar, Perşembe Pazarı’nın yeni yerinde tezgâh açmak için gün sayıyor. 35 dönüm alanda kurulan pazar alanı, üzeri kapalı yanları açık olacak şekilde inşa edildi. Geniş yapısıyla pazar alanı rahat alışverişe imkân verecek. Giydirme cephe imalatları devam eden yapının idari bina boya ve asma tavan uygulamaları sürüyor. Ayrıca saha betonu dökümü işleri de yapılıyor.

PAZAR, YENİ YERİNE GEÇECEK

Pazar alanı tamamlandıktan sonra Perşembe günleri Milli İrade Meydanı’nda kurulan pazar artık Doğu Kışla Parkı’nın karşısındaki yeni yerinde hizmet verecek. Yaklaşık 35 bin metrekare alan üzerine kurulan kapalı pazar alanı 18 bin metrekare kullanım alanına sahip. Pazar alanında 3 bin 400 metre uzunluğunda pazarcı tezgâhı bulunacak. Kapalı pazar alanının üstü büyük araçlar için otopark olarak kullanılacak. Yapının yaklaşık 800 metrekaresi idari bina, zabıta odası, wc, kafeterya, mescit, bebek emzirme odası ve seminer salonundan oluşuyor.

22 May 2018 - 08:57 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.