Periler Başkan Doğan'ı Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Basketbol Bayanlar Ligi’nde Beşiktaş’ı yenme başarısı İzmit Belediyespor takımını makamında misafir etti.

Bayan Basketbol takımının tam kadro olarak yer aldığı buluşmada İzmit Belediyespor Kulüp Başkanı Muhammet Öztürk, takım baş antrenörü Mert Köprücü de yer aldı.

DOĞAN SAYESİNDE

Doğan’ın elde ettikleri başarıdan dolayı basketbol takımı ve teknik ekibi tebrik ettiği buluşmada konuşan İzmit Belediyespor Başkanı Muhammet Öztürk ve baş antrenör Mert Köprücü “ Beşiktaş’a karşı aldığımız bu galibiyet bizim için çok önemliydi. Belediye Başkanımızın bize inancı ve desteği bu başarıda en büyük etkendir. Süper Ligde şehrimizi temsil ediyorsak bu Başkanımız Doğan sayesinedir. Başkanımızın bize olan inancını boşa çıkartmamak için şampiyon olmak zorundayız” dediler.

TÜRKİYE’Yİ SALLAMAYA BAŞLADIK

Hedeflerinin şampiyonluk olması gerektiğini söyleyen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da “sportif başarılar, herkesin emeği olan başarılardır. Beşiktaş maçıyla gücümüzü gösterdik. Bu başarının devam gelmeli. Beşiktaş maçını kırılma noktası olarak görüyorum. Sezon başında takımımıza “Türkiye’yi sallayın” dedik ve sallamaya başladık Çünkü bizim bunu yapacak gücümüz var. Takımımızı yakından takip ediyorum. Centilmence ve Fair Play kuralları içerisinde kıran kırana aslanlar gibi mücadele etmeye devam edeceğiz

BU ŞEHİR ŞAMPİYON BİR ŞEHİR

Bu şehri şampiyon bir şehirdir. Hiç kimse temsil rolüne tesadüfen gelmez. Bayan basketbol takımının temsilcileriyseniz önemli ve güzel işler yapıyorsunuz. Beşiktaş’ı yendiniz şimdi Fener’i de yeneceksiniz. Avrupa’ya gideceğiz ve orada büyük işler yapmanın hesabını yapacağız. Bu imkânsız değil, başaran takımlarımız var ve biz de başaran bir takım olabiliriz. Bu takım üzerinde kimin emekleri var hepsine teşekkürlerimizi sunuyorum. Takımımıza çok sahip çıktılar. Daha yolun başındayız. Ben 54 yıldır bu şehirde yaşıyorum. Türkiye’nin milli geliri en yüksek şehri burası. Sendikal faaliyetlerin en yüksek olduğu bir şehir. Özellikle sportif başarısı olan insanlar bu şehirde çok önemsenir” şeklinde konuştu.

NEREDE OLURSAM OLAYIM DESTEĞE DEVAM

Basın mensuplarının İzmit Belediyesi’nin spora verdiği katkıların yeni gelecek belediye başkanıyla devam edip etmeyeceği ve yeniden aday olup olmayacağıyla ilgili sorularına da yanıt veren Doğan, “sezon başında yürekten inancımı söyledim. Ben sporu seven biriyim, her dalından keyif alıyorum. Başkanlık kısmında bizim olmamız çok önemli. 10 yıldır belediye başkanıyım. Bana göre 10 yıldan fazla oturulmamalı, bu gelişmenin önünde engel oluyor. Bu birikimi farklı noktalarda göstermek gerekiyor. Bizim olmadığımız zaman da burası devam edecek. Devlette devamlılık esastır. Tercihlerde değişmeler olabilir ancak başarılı giden bir şeyi kim sürdürmek istemez. En alttan, sınırlı bütçelerle takımımızı bu noktaya getirdik. Gelen arkadaşlarımızın işi daha kolay. Bu noktaya gelen takımımızın Avrupa’ya taşımak bize gurur verir. Oraları hedefleyecek ufkumuz ve gücümüz var. Bu bayrak yerde kalmaz, daha yükseklere çıkar. Ben de bundan sonra nerede, hangi makamda olursam olayım takımımızı desteklemeye devam edeceğim” dedi.

19 Ara 2018 - 14:36 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.