Pehlevan’dan anlamlı ziyaret

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan 7- 14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası dolayısıyla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde çalışan görme engelli personelleri ziyaret etti.

Hafta kapsamında, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Pehlevan, hastane başhekimliğinde görme engelli personellere düzenlenen tören ile çiçek takdim etti ve kendilerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.

“GÖREVLERİNİ EKSİKSİZ YERİNE GETİRİYORLAR”

Pehlevan burada gerçekleştirdiği konuşmasında “Bu hafta görme engelliler haftası olması nedeniyle, bazı hastanelerimizdeki görme engelli kardeşlerimize ziyaret gerçekleştirerek sohbet etme ve fikir alışverişinde bulunma imkanı bulduk. Son derece özverili çalışan bu arkadaşlarımız kendilerine verilen görevleri eksiksiz olarak yerine getiriyorlar. İnsanlar özel günlerde kendilerine değer verildiğini hissetmek istiyor ve bu gibi ziyaretler, motivasyonun da artmasını sağlıyor. Arkadaşlarımızın çalışmalarını takdir ediyoruz. Gece gündüz demeden çok güzel çalışmalarda bulunuyorlar. Kendileri sağlık ordusunun vazgeçilmez bir parçası ve iyi ki varlar. Bizlerde sağlık yöneticileri olarak her zaman personellerimizin yanında olarak çok daha güzel çalışmalara imza atacağız” dedi.

"HATIRLANMAK BİZLERİ ONURE ETTİ"

Ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren çalışanlar Fatih Okur ve Hamdi Poyraz “Böylesine anlamlı bir günde bizi ziyaret ettiği için İl Sağlık Müdürümüze teşekkür ediyoruz. Hatırlanmak bizleri onure etti. Yüksel beyle daha önce hastanemizde başhekim olarak görev yaptığı dönemde çalışma imkanı bulduğumuz için de ayrıca mutluyuz. Kendisi çok değerli bir bürokrat ve ilimiz için büyük bir kazanım. Toplum içerisindeki yetkililerin bu tarz ziyaretleri, biz engellilerin iş ve sosyal hayatlarına büyük katkılar sağlıyor ve motivasyonumuzu artırıyor. Kendilerine gerçekleştirdiği nazik ziyaretten ötürü teşekkürlerimizi iletiyoruz” diye konuştular.

12 Oca 2021 - 11:48 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.