Pakize Teyze'nin İmdadına Büyükşehir Yetişti

Diyalize girmek zorunda olan ve hastaneye ulaşım konusunda zorluklar yaşayan Pakize Teyze’ye Büyükşehir Belediyesi derman oldu.

İzmit Kulfalı köyünde ikamet eden 81 yaşındaki Pakize Aysal, 5 yıldır böbrek yetmezliği ile mücadele ediyor. 5 yıl önce başlayan bu rahatsızlığı sebebiyle diyalize girmek zorunda kalan Pakize Teyze’nin hastaneye ulaşım konusunda yaşadığı sıkıntılara Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hasta Nakil ambulanslarıyla derman oldu.

HIZIR GİBİ YETİŞTİLER

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Hasta Nakil Hizmeti İzmit Kulfalı köyündeki Pakize Teyze’nin derdine adeta hızır gibi yetişti. Yaşadığı böbrek yetmezliği hastalığı nedeniyle diyalize gitmek zorunda olan Pakize Aysal’ı Hasta Nakil Hizmetlerinin ambulansları haftada üç gün Kocaeli Devlet Hastanesi’ne titizlikle getiriliyor. Buradaki işlemleri biten Pakize Teyze, hasta nakil araçları ile tekrar evine bırakılıyor.

“BİZİ YALNIZ BIRAKMADINIZ”

Pakize Aysal’ın kızı Nigar Basan; “Annemde hastalık 5 yıl önce başladı. Hastalığı nedeniyle hastaneye ulaşımımız çok zor oluyordu. Bir vesileyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden haberdar oldum. Ulaştım, sıkıtımı açıklayıp yardım istedim. Allah razı olsun bizi yalnız bırakmadılar. Annemi hastaneye ulaştırarak derdimize derman oldu. 5 yıl oldu. Bu hizmeti verenlerden Allah razı olsun. Bize gelen ekip ile artık aile olduk. Bu hizmette emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadesi kullandı.

27 Tem 2019 - 10:49 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.