ÖZELLİKLE ERDOĞAN'IN BULUNDUĞU CAM ...

[imagebrowser id=40] Derince Çınarlı Mahallesi Önder Caddesi üzerinde bulunan Çenesuyu Mahalle Temsilciliği ile Çenedağ Mahallesi`nde bulunan mahalle...

[imagebrowser id=40]

Derince Çınarlı Mahallesi Önder Caddesi üzerinde bulunan Çenesuyu Mahalle Temsilciliği ile Çenedağ Mahallesi`nde bulunan mahalle temsilciliğine gece kimliği belirsiz, eli keserli bir kişi tarafından saldırıda bulunulmuştu.Saat 21:00 sıralarında aynı yerde yeniden saldırı oldu.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre şahsın alkollü olduğu ve küfürler savurarak elindeki keserle camları kırdığı iddia edildi.Saldırıyı gerçekleştiren şahsın daha sonra kaçarak uzaklaştığı öğrenilmişti.Şuan kim veya kimler tarafından saldırıyı gerçekleştiren bilinmezken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Öte yandan şahsın özellikle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın bulunduğu cama saldırdığı kaydedildi.Saldırının ardından büronun camlarının Türk Bayrağı ile kapatıldığı görüldü. Derince AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ark, “Partimizi çekemeyen, hazmedemeyen şahısların bu olayı gerçekleştirdiğini düşünüyoruz.Biz bu tür olaylar karşısında davamızdan geri adım atacak değiliz.Ülkemizin bir adım ilerisine gitmesini istemeyen insanlar var.Bu olayı bir gruba mal etmek yanlış olur.Polisler Gezi Parkı olayı ile bir ilgisinin bulunup bulunmadığını araştırıyor” dedi.Polis ekipleri saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

[KGVID]http://kocaelitv.com.tr/wp-content/uploads/2013/06/AK-PARTI.webm[/KGVID]

16 Haz 2013 - 19:21 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.