Op. Dr. Kürşat Çağın Şaşılık Tedavisini Anlattı

Çağın Göz Hastanesi'nden Op. Dr. Kürşat Çağın Yaşama Dair'de Şaşılık rahatsızlığı ve tedavilerini anlattı.

Kocaeli TV’nin sevilen sağlık ve yaşam programının bu hafta konuğu Çağın Göz Hastanesi’nden Op Dr. Kürşat Çağın oldu. Şaşılık rahatsızlığı üzerine önemli bilgileri izleyiciyle paylaşan Çağın her rahatsızlıkta olduğu gibi erken tanı ve tedavinin önemine dikkat çekti.

Hakan Katırcı’nın sunumuyla Yaşama Dair’de Çağın Göz Hastanesi’nden Op. Dr. Kürşat Çağın Şaşılık rahatsızlığına dair belirti ve tedavi süreçlerinin yanı sıra gelen soruları cevapladı.

Op. Dr. Çağın Şaşılık rahatsızlığının çocuklarda ve yetişkinlerde görülme şekilleri, belirti ve tedavi süreçleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu

29 Nis 2020 - 16:34 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.