Önemli Olan Hoş Bir Seda Bırakmaktır

Kısa adı Görsem olan Kocaeli Görme Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı Dursun Kahraman ve yönetimi İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı ziyaret etti.

Başkan Doğan’ın makamında gerçekleşen ziyaret oldukça sıcak ve samimi bir havada gerçekleşti.

Ziyarette konuşan GÖRSEM Başkanı Dursun Kahraman “10 yıldır birlikte çalıştığımız Başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Başkanımız bir çok projemize destek oldu, her aradığımızda kendisine rahatlıkla ulaşabildik. Camiamız adına başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi.

ENGELLİ DOSTU BELEDİYE

Başkan Doğan da ziyaret için konuklarına teşekkür ederek “ bizim gönlümüzde engelli kardeşlerimizin ayrı bir yeri ve değeri var. Göreve geldiğimiz ilk günden beri engellilerimizin hayatını kolaylaştırıcı çalışmalar içinde olduk. Her projemizi engelliler düşünülerek hazırlandı. Parklarımız, yollarımız, mahalle konaklarımız hep engellilere göre tasarlanıp planlandı. Sivil Toplum Örgütü olarak çok önemli bir görevi yapıyorsunuz. Engellilerimiz gibi hepimizin titizlik gösterdiği, hepimizin de bir sorumluluğu olan bir alanda çalışıyorsunuz. Sizlerle birlikte çok güzel işler yaptık, artık aile gibi olduk. Bir aile, bir kardeş gibiyiz. Daha önce doktorluk, milletvekilliği ve belediye başkanlığımızda da her zaman yanınızda oldum. Hükümetimiz de bu konuda güzel işler yaptı. Bu alanda eskiye göre çok daha iyi durumdayız. Ama daha da iyi olmak zorundayız. Engelli kardeşlerimizi çok önemsiyoruz” şeklinde konuştu.

2 DÖNEM YETERLİ

Doğan, görevlerin kimseye baki olmadığını da söyleyerek “Belediye başkanlığı gibi bir görevde 2 dönem yeterlidir. Görev değişimi olsun. Bu koltuklar kimseye baki değil. Önemli olan geride hoş bir seda bırakmaktır. Bizim yerimize gelecek yeni arkadaşlarımız da bizden farklı düşünmeyecek. Bu siyasi görevlerde çıkmayı bildiğin kadar inmeyi de bileceksin. Bundan sonraki süreç yeni arkadaşımızla olacak” şeklinde konuştu.

18 Ara 2018 - 17:03 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.