Öncelik Çocuklar ve Gençlerin

Cuma günü kendilerine ayrılan zaman dilimi içerisinde sokağa çıkarak parklarda oynayan çocuklar ve ailelerini ziyaret eden Başkan Aygün, “Allah'ın izniyle salgın bitecek ve güzel günlerde buluşacağız” dedi

İlçe genelinde bir yandan koronavirüsle mücadele çalışmalarını başarıyla yöneten diğer taraftan söz verdiği 41 projeyi hizmete sunmak için yoğun bir şekilde çalışan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün gönlünde çocukların yeri ise ayrı. Odağındaki en önemli projelerin çocuklar ve gençlere yönelik eserler olduğunu her fırsatta dile getiren Başkan Aygün’ün vaat ettiği Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi artık tamamlanmak üzere. İlçede ikinci gençlik merkezi ise Fatih Mahallesi’ne inşa edilecek. İçerisinde eğitim alanlarından spor tesislerine kadar birçok merkezi barındıran bu tesisler Derince’de çocuklar ve gençler için hazırlanıyor.


Parklarda Gönüllerince Eğlendiler


Çocuklarımızın her şeyin en iyisine layık olduğunu ifade eden Başkan Aygün, bu kez Cuma günü kendilerine ayrılan zaman dilimi içerisinde sokağa çıkarak parklarda gönüllerince eğlenen çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi. Başkan Aygün’e bu ziyaretleri esnasında AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan da eşlik etti. Çocuklara, gençlere, ailelerine ve parklarda bulunan vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunan Başkan Aygün, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz, umudumuz. Onların yaşamaktan huzur bulduğu bir kent inşa etmek için çalışıyoruz. Allah'ın izniyle salgın bitecek ve güzel günlerde buluşacağız” dedi.

06 Haz 2020 - 14:19 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.