Okullardan Geri Dönüşüme Büyük Destek

İzmit Belediyesi’nin sürdürdüğü geri dönüşüm projesine ilçedeki okullardan önemli oranda destek sağlanıyor. Edebali Ortaokulu ve Özel Seymen Lisesi, p...

İzmit Belediyesi’nin sürdürdüğü geri dönüşüm projesine ilçedeki okullardan önemli oranda destek sağlanıyor. Edebali Ortaokulu ve Özel Seymen Lisesi, projeye önemli destekte bulundu

İzmit Belediyesi’nin geri dönüşüm projeleri eğitim kurumlarından büyük destek görüyor. Belediyenin Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından yürütülen projeye Yahya Kaptan Mahallesi’nde bulunan Edebali Ortaokulu 300 kilogram kullanılmış kağıt, 60 kilogram atık yağ, Özel Seymen Lisesi de 50 kilogram pil ve 110 kilogram atık yağ ile destek oldu.

65 BİN ÖĞRENCİYE EĞİTİM

Yetkililer, geri dönüşüm projelerinin en büyük destekçisinin eğitim kurumları olduğunu belirterek, “Eğitim kurumlarına, geri dönüşüme yaptıkları destek karşılığında bilgisayar, yazıcı, kırtasiye gibi yardımlarda bulunuyoruz. Yapılan destek karşılıksız kalmıyor. İzmit’te 6 yıl içinde 65 bin öğrenciye geri dönüşüm eğitimi verildi. Verilen eğitimlerin ne kadar yararlı olduğunu görmekten mutlu oluyoruz” dedi.

08 Haz 2015 - 15:52 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.