Okullar Tatil

Yoğun kar yağışı etkisi altına girmesi beklenen ilimizde üniversite dahil tüm okullar 1 gün süre ile kar tatili yapacak Kenti etkisi altına alması be...

Yoğun kar yağışı etkisi altına girmesi beklenen ilimizde üniversite dahil tüm okullar 1 gün süre ile kar tatili yapacak

Kenti etkisi altına alması beklenen yoğun kar yağışı nedeni ile il genelindeki tüm okullar tatil edildi. Kocaeli Valiliği ilk ve orta öğretim eğitimi veren okulların tatil edildiğini duyururken Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü ise tüm kampüslerde 1 gün süreyle kar tatili yapılacağını duyurdu.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Valilik tarafından yapılan resmi açıklamada, “Meteoroloji yetkililerince; ilimizde sabah saatlerinden itibaren başlayacak kar yağışının ilerleyen saatlerde yoğun ve etkisini arttırarak devam edeceği tahmin edilmektedir. Yoğun kar yağışı ile birlikte mevsim normallerinin altında seyredecek düşük sıcaklıkların araç trafiğinde ve yaya ulaşımında yol açacağı olumsuzluğa ve mağduriyete yer vermemek amacı ile anaokulları ile ilk, orta ve liselerde eğitim ve öğretime 06.01.2015 Salı günü bir gün süre ile ara verilmesi uygun görülmüştür. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan, engelli ve hamile personel idari izinli sayılacaktır” denildi.

ÜNİVERSİTE DE TATİL

Ayrıca kar yağışı nedeni ile Kocaeli Üniversitesi’nde de eğitime 1 gün süreyle ara verildi. Rektör Prof. Dr. Sadettin Hülagü Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile, “Meteorolojik uyarılar doğrultusunda, mağduriyete meydan vermemek amacıyla 06.01.2015 tarihinde KOÜ de eğitime 1 gün ara verilecektir” dedi. Tatil kararının tüm kampüsler için geçerli olduğunu belirten Hülagü, vize haftasında bulunan üniversitede tatil günü gerçekleşmesi planlanan sınavların ne zaman yapılacağının ise önümüzdeki günlerde açıklanacağını belirtti.

06 Oca 2015 - 09:25 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.