100 SABIKALI HIRSIZ İŞ BAŞINDA...

İzmit'te bir eve hırsızlık amacıyla girdiği iddia edilen Adnan T(40), ev sahibi bayan uyanınca, masa üstünden kaptığı kol çantası ile pencereden atlay...

İzmit'te bir eve hırsızlık amacıyla girdiği iddia edilen Adnan T(40), ev sahibi bayan uyanınca, masa üstünden kaptığı kol çantası ile pencereden atlayarak kaçtı. İhbar üzerine bölgeye giden polis ekipleri, koşarak kaçmaya çalışan şâhısı yakaladı.

İzmit 28 Haziran Mahallesi Bahariye Sokak üzerinde bulunan M.D isimli şahısın evine sabah saat 05.30 sıralarında hırsız girdi.M.D isimli bayan sesleri duyup uyanınca evine giren hırsızı fark etti. Hırsız telaşla masa üzerinde duran bayana ait çantayı alarak pencereden atlayıp kaçtı.Ev sahibi hemen durumu polise bildirdi.Bölgeye yakın ekipler olay yerine giderken, bir şahısın koşarak kaçtığını gördü.Şâhısı yakalamak için polisler peşine düştü.Şahıs elindeki çantayı atarak kaçmayı sürdürdü.Ancak 15 dakikalık kovalamaca sonunda yakalandı.Yere atılan çantadan bin 400 lira para ile ev sahibine ait kredi kartları ve kimlik kartları çıktı.Yakalanan şahısın ise yaklaşık 100 suç kaydı bulunan Adnan T.isimli şahıs olduğu öğrenildi. İzmitİlçe EmniyetMüdürlüğü ekiplerince yakalanan ve Asayiş Bürosunda ifadesi alınan Adnan T.sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.

17 May 2013 - 10:04 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.