KOCAELİ'DE ŞAMPİYONLUK COŞKUSU

Galatasaray'ın Sivasspor'u 4-2 mağlup ederek 19.şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Kocaelili binlerce vatandaş sokağa döküldü.Son düdüğün çalınmas...

Galatasaray'ın Sivasspor'u 4-2 mağlup ederek 19.şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Kocaelili binlerce vatandaş sokağa döküldü.Son düdüğün çalınmasının ardından İzmit Yürüyüş Yolu'na çıkan taraftarlar şampiyonluğu doyasıya kutladı.

Kocaeli'deki binlerce Galatasaray taraftarı, Sivasspor galibiyetinin ardından gelen şampiyonluk nedeniyle sokaklara döküldü.Sivasspor maçının son düdüğünün ardından İzmit Yürüyüş Yolu'nda toplanan yaklaşık 3 bin taraftar, meşaleler yakıp marşlar söyleyerek Anıt Park'a doğru yürüyüşe geçti.Yürüyüş Yolu'ndan sloganlarla yürüyen taraftarlara, yolun sağından ve solundan geçen taraftar konvoyları korna çalarak eşlik etti.
Şampiyonluk sonrası başlayan yürüyüş için kent merkezine çok sayıra Çevik Kuvvet Polisi gönderildi.Polis ekipleri, üzerlerindeki formalarla, ellerindeki bayraklarla yürüyen taraftara Anıt Park'a kadar eşlik etti.Bu sırada Kocaelispor'un Hodri Meydah taraftar gurubundan olan bazı taraftarlar, şampiyonluk kutlayan Galatasaraylılara tepki gösterdi.Polis ekipleri herhangi bir olay yaşanmaması için Kocaelisporlu taraftarları olay yerinden uzaklaştırdı.


Yürüyerek Anıt Park'a ulaşan binlerce taraftar, burada şampiyonluk şarkıları söyleyerek, şampiyonluğu doyasıya kutladı.Daha sonra tekrar Sabri Yalım Parkı istikametine doğru yürüyüşe geçen Galatasaraylı taraftarlar, burada da yapılan kutlamaların ardından olaysız bir şekilde dağıldı.

06 May 2013 - 07:09 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.