41. MÜŞTERİSİNE CHECK-UP HEDİYE EDİYOR

Doğalgaz piyasasının lider markası İZGAZ, yenilikçi kampanyalarına bir yenisini daha ekliyor.Bu kapsamda İZGAZ, özel bir hastane ile ortaklaşa 41 Kere...

Doğalgaz piyasasının lider markası İZGAZ, yenilikçi kampanyalarına bir yenisini daha ekliyor.Bu kapsamda İZGAZ, özel bir hastane ile ortaklaşa 41 Kere Maşallah Kampanyası düzenledi.

İZGAZ, özel bir hastane ile ortaklaşa düzenledikleri 41 Kere Maşallah Kampanyası kapsamında Mayıs ayı içerisinde ilk kez doğalgaz kullanmaya başlayan 41.kişiye ücretsiz check-up hediye ediyor.

Kampanya iki kurum arasında imzalanan protokol ile başlatıldı.Protokol töreninde konuşan İZGAZ Ticari Genel Müdür yardımcısı Paul Van De Heijning, kampanya hakkında bilgi verdi.

Van De Heijning, “en çevreci yakıt olan doğalgaz aynı zamanda halk sağlığı için de en zarasız yakıttır.Müşterilerimize bir sağlık hizmeti sunuyor olmaktan son derece mutluyuz” dedi.

02 May 2013 - 13:43 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.