KARAOSMANOĞLU’NA RAKİP OLACAK MI?

Bazı gazetelerde İzmit belediye başkanı Nevzat Doğan’ın önümüzdeki seçimlerde büyükşehir belediye başkanlığına aday olacağı iddia edilmişti.Doğan, bu...

Bazı gazetelerde İzmit belediye başkanı Nevzat Doğan’ın önümüzdeki seçimlerde büyükşehir belediye başkanlığına aday olacağı iddia edilmişti.Doğan, bu iddialarla ilgili ilk kez konuştu ve bakın konuyla ilgili neler söyledi.

Yerel seçimlere daha 14 ay var fakat; siyaset kulisleri şimdiden hareketlenmeye başladı.Bazı medya kuruluşları ise seçim senaryolarını şimdiden kamuoyuyla paylaşmaya başladı.Hazırlanan senaryoya göre Nevzat Doğan Büyükşehir Belediye Başkanlığı için İbrahim Karaosmanoğlu’na rakip olacak ve Ak Parti içinde ayrışmalar baş gösterecek.Bu senaryo İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’a soruldu.Doğan konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Karaosmanoğlu’nu zaman zaman aile içerisinde eleştiririm fakat makam ve mevki yarışına girmem.Aday konusunda tek yetki genel merkezde doğal olarak da Başbakan Erdoğan’dadır” dedi.

24 Ara 2012 - 16:04 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.