ÖNCE DÖVDÜ SONRA ATEŞ ETTİ

Kadına yönelik şiddetin son örneği Çayırova’da yaşandı.Ş.G.isimli koca eşini önce dövdü sonra kuru sıkı tabanca ile ateş etti.Saldırgan koca polis tar...

Kadına yönelik şiddetin son örneği Çayırova’da yaşandı.Ş.G.isimli koca eşini önce dövdü sonra kuru sıkı tabanca ile ateş etti.Saldırgan koca polis tarafından gözaltına alınırken yaralı kadın ise hastanede tedavi altına alındı.

Çayırova’da meydana gelen olay bir kez daha kadına şiddetin boyutlarını gözler önüne serdi.Çıkan tartışma sonrası eşini öldüresiye döven Ş.G.daha sonra kuru sıkı tabanca ile ateş ederek öldürmeye çalıştı.

Çayırova Atatürk mahallesinde yaşayan 57 yaşındaki Ş.G.ile eşi 60 yaşındaki S.G.arasında tartışma çıktı.Tartışmanın büyümesi üzerine öfkeli koca eşini tekme ve tokat dövdü.Ancak hırsı geçmeyen saldırgan koca ruhsatsız olarak bulundurduğu kurusıkı tabanca ile eşi S.G.’nin önce baldırına ateş etti.Hızını alamayan Ş.G.kuru sıkı tabanca ile bu kez eşinin boğazına ateş ederek öldürmeye çalıştı.

Komşularının 155 polis imdadı aramalarından sonra olay yerine kısa sürede gelen Çayırova polis ekipleri eşini döven ve silahla yaralayan Ş.G.’yi yakaladı. Yerde yaralı biçimde yatan kadını gören polisler, olay yerine 112 acil ambulans çağırdı.

Polis ve 112 acil servis ekipleri tarafından yaralı kadın S.G., Gebze Fatih Devlet Hastanesine tedavi için götürüldü.Polis olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

24 Ara 2012 - 10:17 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.