METROPOL OTOPARKI YENİ YÜZÜYLE HİZMETTE

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Metropol otoparkını elden geçirerek yeniden hizmete sundu.Girişi-çıkışları kameralı sistemle denetlenen ve plaka tanıma...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Metropol otoparkını elden geçirerek yeniden hizmete sundu.Girişi-çıkışları kameralı sistemle denetlenen ve plaka tanıma sitemi bulunan otopark yeni yüzüyle güven veriyor.

Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan otoparka üç katlı binada bir takım yenilikler yaparak otoparkı işletmeye başladı.Girişi-çıkışları kameralı sistemle denetlenen ve plaka tanıma sitemi bulunan otoparkta 220 araç park edilebiliyor.Bölgedeki dernekler, marketler ve düğün salonları için kullanışlı olan otopark yeni yüzüyle güven veriyor.Giriş saat ücreti 3 TL olan otoparkta aboneli sitemi de uygulanıyor.Aylık 125 TL abonelik bedeliyle otopark maliyetinden yarı yarıya tasarruf sağlamak mümkün.

18 Ara 2012 - 12:52 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.