YGS VE LYS-4 'TE DİN DERSİ DE SORULACAK

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinden YGS ve LYS-4’te soru sorulacağını ÖSYM Başkanı Ali Demir bildirdi. Ali Demir Orta Öğretimde zorunlu olan Din kü...

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinden YGS ve LYS-4’te soru sorulacağını ÖSYM Başkanı Ali Demir bildirdi.

Ali Demir Orta Öğretimde zorunlu olan Din kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinin LYS ve LGS4 'te sorulacağını kaydetti. 2013 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) ile ilgili olarak ÖSYM Başkanı Ali Demir'den açıklama geldi.Yükseköğretim kurumlarına öğrenci seçme ve yerleştirme esaslarını belirleyen 2013-ÖSYS kılavuzu Yükseköğretim Genel Kurulu kararıyla yayımlanarak uygulamaya geçeceğini söyleyen Demir, "Bu kılavuz doğrultusunda, 2013 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemine (ÖSYS) başvuru işlemleri, 2-15 Ocak 2013 tarihleri arasında yapılacak." dedi.

17 Ara 2012 - 12:11 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.