ÖĞRENCİLERE %20 İNDİRİM UYGULANACAK

BEYAZ HAVLU PROJESİNE START VERİLDİ İzmit Belediyesi örnek bir projeye daha imza attı.Belediye Başkanı Dr.Nevzat Doğan'ın büyük önem verdiği ve İzmit'...

BEYAZ HAVLU PROJESİNE START VERİLDİ

İzmit Belediyesi örnek bir projeye daha imza attı.Belediye Başkanı Dr.Nevzat Doğan'ın büyük önem verdiği ve İzmit'teki berberlerle kuaförleri ilgilendiren Beyaz Havlu Projesinin tanıtımı yapılarak start aldı. Kocaeli Berberler Odası Başkanı Mustafa Bozkurt burada yaptığı konuşmada öğrencilere yüzde 20 indirim uyguladıklarını söyledi.

Kocaeli Berberler Odası Başkanı Mustafa Bozkurt " Odamıza ve zabıtaya gelen vatandaşlardan gelen şikayetlerin başında havlu konusu vardı.Bu projeyle artık şikayetler de sona erecek.” dedi.Bozkurt, öğrencilere yüzde 20 indirim uyguladıklarını da söyledi.

Projeyle ilgili olarak bilgi veren İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan da “İzmit’i turizm kenti yapma çabalarımız tüm hızıyla devam ediyor.Bu hedefimizi birlikte gerçekleştireceğiz.Aslında bu proje tüm Türkiye için örnek olacaktır” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Prof.Dr.Mustafa Tayar, konuyla ilgili berberlere konferans verdi.

Etkinlik sonunda Bakan Doğan tarafından berber ve kuaförlere beyaz havlu dağıtıldı.Proje için Berberler Odası Başkanı, Doğan’a çiçek vererek teşekkür etti.

28 Oca 2013 - 14:58 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.