53 Yaşındaki Alzheimer Hastası Kadına Tecavüz Edip Öldüresiye Dövdüler

Sakarya'nın Erenler ilçesinde, alzheimer hastası bir bayan kaçırılıp tecavüz edildikten sonra dövüldü. İddialara göre, alzheimer hastası Aynur Çelik,...

Sakarya'nın Erenler ilçesinde, alzheimer hastası bir bayan kaçırılıp tecavüz edildikten sonra dövüldü.




İddialara göre, alzheimer hastası Aynur Çelik, akşam saatlerinde Erenler ilçesinde kızı İnci N.G ve Rahmi G. ile birlikte yaşadığı evden kapının açık olmasını fırsat bilerek dışarıya çıktı. Bu sırada bir otomobil içerisinde bulunan 4 kişi tarafından Geyve ilçesi Ali Fuat Paşa kasabasına kaçırılarak tecavüz edilen kadın yine akli dengesi yerinde olmayan biri tarafından dövülürken yoldan geçen bir kadın tarafından görülerek polise haber verildi. 112 ambulansı ile Geyve Devlet Hastanesi'ne kaldırılan alzheimer hastası Aynur Çelik, yapılan ilk müdahalenin ardından Toyota-Sa Travmatoloji ve İlkyardım Hastanesine sevk edilerek yoğun bakıma alındı. 53 yaşındaki alzheimer hastası Aynur Çelik'in sağlık durumu ciddiyetini korurken olayı duyan ağabeyi Hikmet Çelik ve oğlu Bayram Çelik hastaneye koştu.





Yaşanan olayla ilgili konuşan Bayram Çelik; halasının akli dengesinin yerinde olmadığını belirterek : "Akşam saatlerinde evde otururken kapıyı açık görüp dışarı çıkıyor. Dışarı çıktığında yoldan geçen bir araca halamı zorla bindirerek Ali Fuat Paşa'ya kaçırıyorlar. Burada 4 kişi tarafından tecavüze uğradıktan sonra darp ediliyor ve tam öldürmeye niyetlendiklerinde yoldan geçen bir bayan görerek yardım istiyor ve polisi arıyor. Kadını gören şüpheliler olay yerinden uzaklaşıyor ve kaçıyorlar ve halamı


ambulansla alıp götürüyorlar. Halam beyin travması geçiriyor zaten yüzünde darp izleri var yani durumu pek iyi değil. Bu olayla ilgili akli dengesi yerinde olmayan bir kişi yakalanıyor ve savcılıkta ifadesi alındıktan sonra Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine sevk ediliyor. Jandarma ekiplerinin de diğer kişilerin peşinde olduğunu biliyoruz" diye konuştu.

18 Oca 2013 - 13:39 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.