ERTELENEN SINAVLARA DEVAM !

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün il genelinde SBS ve YGS’ye hazırlık amacıyla gerçekleştireceği fakat kar dolayısıyla ertelenen deneme sınavı 15 Ocak Sal...

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün il genelinde SBS ve YGS’ye hazırlık amacıyla gerçekleştireceği fakat kar dolayısıyla ertelenen deneme sınavı 15 Ocak Salı ve 16 Ocak Çarşamba günleri yapılacak. 15 Ocak sabahı yarım gün eğitim yapılacak, öğleden sonra ise derslere devam edilecek.

Yeni yılla birlikte öğrencilerin sınav heyecanı da başladı.Sınav süreci kapsamında öğrencilerin kendilerini denemeleri ve sınava alıştırmaya çalıştıkları deneme sınavları da 15 ve 16 ocak’ta yapılacak.İl Milli Eğitim Müdürlüğü, her yıl olduğu gibi bu yıl da sınava hazırlık amacıyla il genelinde 9 ve 10 Ocak`ta yapmayı planladığı sınavları kar tatili nedeniyle ertelemişti.Özellikle 2. dönemde öğrenci ve yetişkinlerin gireceği toplam 32 sınavın yapılacağı süreçte, SBS 8 Haziran, YGS ise 5, 15, 16, 22 ve 23 Haziran`da yapılacak.

Bu yıl okullar ayrıştığından dolayı ilkokullara tatil yok, sabahçı olan ortaokullar yarım gün eğitim yapacak, liselerde ise sabah 9, 10 ve 11`inci sınıflar tatil, ancak öğleden sonra tüm okullarda ders var .

14 Oca 2013 - 16:38 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.