AHŞAP EV ALEV TOPUNA DÖNDÜ

Alınan bilgiye göre, İzmit Terzibayırı Mahallesinde bulunan Halil A.'ya ahşap evde sobadan dolayı yangın çıktı. Yangınla birlikte ahşap ev bir anda al...

Alınan bilgiye göre, İzmit Terzibayırı Mahallesinde bulunan Halil A.'ya ahşap evde sobadan dolayı yangın çıktı. Yangınla birlikte ahşap ev bir anda alev topuna döndü. Olay yerine Kocaeli ve çevre ilçelerden onlarca itfaiye ekibi sevk edildi. Ancak itfaiye ekipleri, İzmit'in eski mahallelerinden olan Terzibayırı'ndaki dar sokaklar nedeniyle alevlere müdahalede güçlük çekti. Cayır cayır yanan evden yayılan alevler, yandaki iki evin çatısına da sıçradı.

Canla başla mücadele eden itfaiye ekipleri yangını söndürmek için yoğun çaba sarf etti. Bazı vatandaşlar dar sokaklar nedeniyle yetkililere isyan ederken, yangının evinin çatısına sıçradığını gören bir kadın ise gözyaşlarını tutamadı. Yangın sırasında evde şans eseri kimsenin bulunmadığı öğrenildi.

İtfaiye ekipleri, gelen takviyelerle birlikte evlerdeki yangını söndürmeye devam ediyor.

[gallery link="file"]

28 Şub 2013 - 19:49 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.