TÜRKAN, MECLİSE SORU ÖNERGESİ VERDİ

Darıca Diş Hastanesine tedavi için giden vatandaşların tedavilerinin gecikmesinden şikayet etmesi ve hastanenin gerekli hijyen kurallarını taşımadığı...

Darıca Diş Hastanesine tedavi için giden vatandaşların tedavilerinin gecikmesinden şikayet etmesi ve hastanenin gerekli hijyen kurallarını taşımadığı iddialarını MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkan meclise taşıdı.

Diş Hastanesi ile ilgili birçok iddianın içinde bulunduğu soru önergesini Türkkan, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’na verdi. Ayrıca Türkkan, hastaneye kargo ile gönderilen diş protezleri ve öteki malzemelerin hijyenik ortamdan uzak olduğunun iddia edildiğini, kargo ile gönderilen malzemelerin hastane laboratuvarında denetleme yapılması gerekirken bunun yapılmadığını da söyledi.

FİRMA ŞARTLARI YERİNE GETİRMİYOR

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Darıca Diş Hastanesi’nden bir yıllık olarak laboratuvar hizmeti vermek için ihale alan firmanın şartları yerine getirmediğinin de iddialar arasında yer aldığını vurguladı. Bakan Müezzinoğlu’na Darıca Diş Hastanesi’nde hastaların bir günlük tedavilerinin bile zamanında yapılmamasına gerekçe olarak laboratuvar işini yapan firmaların Gebze dışında olmasının gösterildiğini sözlerine ekledi.

25 Şub 2013 - 15:54 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.