KEPÇE OPERATÖRÜNÜN HAZİN SONU

Gebze Kirazpınar mevkiinde bulunan bir taş ocağına meydana gelen iş kazasında bir kişi yaşamını yitirdi bir kişide ağır yaralandı. Alınan bilgi ve idd...

Gebze Kirazpınar mevkiinde bulunan bir taş ocağına meydana gelen iş kazasında bir kişi yaşamını yitirdi bir kişide ağır yaralandı.

Alınan bilgi ve iddialara göre, Kirazpınar`da bir taş ocağında kepçenin kayması sonucu meydana gelen kazada 22 yaşındaki kepçe operatörü Enez Filiz Fidan kepçenin altında kaldı. Kazanın ardından olay yerine kurtarma ve sağlık ekibi çağırıldı. Hızla olay yeren gelen ekipler talihsiz gencin hayatını kaybettiğini belirledi. Kayan kepçede bulunan Hasan Kasap (24) ise ağır yaralandı. Yaralı Hasan Kasap Fatih Devlet Hastanesi`ne kaldırılarak tedavi artına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

25 Şub 2013 - 08:14 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.