YUNUS TİMİ RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ

Gebze Emniyet Müdürlüğü’ne bağlık Yunus timi İstanbul Caddesi üzerinde yaptığı uygulamada bir adet ruhsatsız tabanca ele geçirdi. Olayla ilgili olarak...

Gebze Emniyet Müdürlüğü’ne bağlık Yunus timi İstanbul Caddesi üzerinde yaptığı uygulamada bir adet ruhsatsız tabanca ele geçirdi.

Olayla ilgili olarak bir kişi gözaltına alındı. İstanbul Caddesi Ateş Petrol önlerinde uygulama yapan Yunus timleri bir kişinin üzerinde 7.65 çapında ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Polis tabancaya el koyarken, şüpheli kişi polis merkezine götürüldü. Burada işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli serbest bırakıldı.

21 Şub 2013 - 11:36 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.