FUHUŞ ÇETESİ ÇÖKERTİLDİ

Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından düzenlenen fuhuş operasyonunda 12’si hayat kadını olmak üzere toplam 17 kişi...

Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından düzenlenen fuhuş operasyonunda 12’si hayat kadını olmak üzere toplam 17 kişi gözaltına alındı.

Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından Kocaeli’de düzenlenen eş zamanlı fuhuş operasyonunda 17 kişi gözaltına alındı.

Polisin almış olduğu duyum ve yaptığı istihbarat çalışmalar neticesinde, örgütlü olarak fuhuş yaptıkları belirlenen bir grup Ahlak Büro Amirliği Ekipleri tarafından takibe alındı.

Yaklaşık 5 ay boyunca yapılan teknik ve fiziki takibin ardından operasyon için düğmeye basıldı. Gölcük, Karamürsel, Başiskele ve Kartepe ilçeleri ile İstanbul ilinde belirlenen 7 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Düzenlenen Operasyonlarda çete lideri olduğu öne sürülen Mehmet Ayhan A. ile çete üyesi 4 kişi ve 8’i yabancı uyruklu olan toplam 12 hayat kadını gözaltına alındı. Moldova, Kırgızistan, Türkmenistan ve Kazakistan uyruklu oldukları belirlenen 8 yabancı uyruklu hayat kadını işlemlerinin ardından sınır dışı edilmek üzere yabancılar bürosuna teslim edildi.

Çete üyelerinin hayat kadınlarını elit müşterilerine geceliği bin lira ile 2 bin lira arası değişen fiyatlarla pazarladığı iddia edilirken, müşteriler arasında iş adamları ve kamuda çalışan yöneticilerin bulunduğu öne sürüldü.

19 Şub 2013 - 15:59 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.