KÖŞKER; "PROAKTİF ANLAYIŞLA HİZMETLERE DEVAM."

2013 yılının ilk toplantısında birim müdürlerinden yeni yıl hedefleri ve yapılacak çalışmalara ilişkin brifing alan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşke...

2013 yılının ilk toplantısında birim müdürlerinden yeni yıl hedefleri ve yapılacak çalışmalara ilişkin brifing alan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Proaktif bir yönetim ve hizmet anlayışıyla Gebze’mizin aydınlık yarınlarını planladığımız Gebze Belediyesi ailesi; hemşerilerimizin sorunlarının çözüm merkezi olmaya devam edecek” dedi.

Gebze Belediyesi aylık olağan birim müdürleri toplantısı gerçekleştirildi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yanı sıra başkan yardımcıları Ahmet Kisbet, Nilay Ayran, başkan danışmanı Şakir Bitmez ve birim müdürleri toplantıya tam kadro katıldı. 2013 yılının ilk birim müdürleri toplantısında kısa bir değerlendirme yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Gebzeli hemşerilerimize şevkle çalışan üreten belediyemizin hizmet çıtası her geçen gün bir kat daha artıyor. Bunda özveriyle çalışan personelimizin katkısı çok fazla. Proaktif bir yönetim ve hizmet anlayışıyla Gebze’mizin aydınlık yarınlarını planladığımız Gebze Belediyesi ailesi; hemşerilerimizin sorunlarının çözüm merkezi olmaya devam edecek” dedi. 2012 yılına ait verilerin değerlendirildiği birim müdürleri toplantısında ayrıca; her müdürlük Başkan Köşker’e brifing verdi. Toplantının son bölümünde ise, doğum günleri olan birim müdürleri ve başkan yardımcısı Nilay Ayran için hazırlanan doğum günü pastasını Başkan Köşker ile birlikte kesildi. Başkan Köşker tarafından doğum günü hediyeleri takdim edildi.

15 Şub 2013 - 13:33 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.