ARK "OY ORANIMIZ %45 ALTINA DÜŞMEYECEK"

Ak Parti Derince İlçe Başkanlığı mahalle ve köy bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda Ak Parti Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark önemli açı...

Ak Parti Derince İlçe Başkanlığı mahalle ve köy bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda Ak Parti Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark önemli açıklamalarda bulundu.

Ak Parti Derince İlçe Başkanlığı mahalle ve köy bilgilendirme toplantısını Derince Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Toplantıda Ak Parti Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark önemli açıklamalarda bulundu.

Ark, MHP Derince İlçe Teşkilatı’nın yaptığı çalışmalarla ilgili olarak “ben olsam böyle maceralara atılmam” dedi.

Ahmet Ark mevcut belediye başkanından memnun olduklarını belirterek “Aziz Alemdar devam eder, etmez o kendi kişisel tasarrufudur” dedi.

Son olarak Ak Parti’nin derincede rakibi olmadığını ifade eden Ark, oy oranlarının %45 in altına düşmeyeceğini dile getirdi ve “Muhalefetin yaptığı gibi billboard siyaseti yapmayacağız” dedi.

14 Şub 2013 - 09:02 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.