ÜNLÜ: “İTHAL OLAN CİVELEK’İN KENDİSİ”

Mahmut Civelek’in ‘İthal başkanlarla bir yere varılmaz’ söylemine cevap veren Ünlü, “İthal olan Civelek’in kendisidir. Nereden geldiğini biliyor mu? O...

Mahmut Civelek’in ‘İthal başkanlarla bir yere varılmaz’ söylemine cevap veren Ünlü, “İthal olan Civelek’in kendisidir. Nereden geldiğini biliyor mu? Otursun kendisine baksın” açıklamasında bulundu.

Ak Parti İl Başkanı Mahmut Civelek’in ‘İthal başkanlarla bir yere varılmaz’ söylemini eleştiren Ünlü, “Civelek kendi geçmişine baksın. Genel Başkanımızın talimatıyla büyük çatı organizasyonu ile çalışıyoruz. Tek bayrak, tek millet sıkıntısı olmayan herkesi MHP’de siyaset yapmaya davet ediyoruz. Yapılan başvurular değerlendiriliyor. Kocaeli’ni Kocaalilerle kurtaracağız” şeklinde konuştu. Ünlü Mehmet Eryürekle ilgili ise, “Kendisi faydalanılacak bir isim. Şuan Derince dahil tüm ilçe teşkilatlarımız 2014 yerel seçimlerinde kiminle başarı yakalarız bunun tartışmasını yapıyor” dedi.

ÜNLÜ MAL VARLIĞINI AÇIKLADI

Milliyetçi Haraket Partisi İl Başkanı Aydın Ünlü parti binasında düzenlediği toplantı ile mal varlığını açıkladı. Siyasette en önemli İlkerlerden birinin şeffaflık olduğunu söyleyen Ünlü, “Bu nedenle mal varlığımı tüm kamuoyu ile paylaşmak istiyorum. Tüm ilçe başkanlarımız ve aday adaylarımız da bunu yapacak. Aydın Ünlü olarak Plaj Yolu’nda bir evim, 20 bin lira değerinde ziynet eşyam, 10 dönüm hisseli arazim ve bankada 10 bin lira param var” açıklamasında bulundu.

BÜROKRATLAR DA AÇIKLASIN

Ünlü, “Özellikle son zamanlarda temiz siyasetten gem vuran Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da bu konuda toplumun kafasında ki soru işaretlerini kaldırmalı. Özellikle Büyükşehir bürokratlarının genel sekreterden birim müdürlerine kadar mal beyanını deklare etmelerini istiyoruz. Mal beyanını açıklamasını istediğimiz isimlerden biri de Büyükşehir’de sıfır sorumluluk, maksimum yetki sahibi olan Adnan Bilgiç’tir” dedi.

12 Şub 2013 - 12:35 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.