BİZE HER YER İZMİT KÖRFEZİ

3. Ligde zor günler geçiren Kocaelispor’un taraftar gurubu olan hodri meydan’ın Türkiye de ününü bilmeyen yoktur. Her zaman her şartta takımını yalnız...

3. Ligde zor günler geçiren Kocaelispor’un taraftar gurubu olan hodri meydan’ın Türkiye de ününü bilmeyen yoktur. Her zaman her şartta takımını yalnız bırakmayan hodri meydan taraftarları asker ocağında da buluşunca renkli görüntüler ortaya çıkıyor.


HODRI MEDYAN ile kocaelitv_videohaber

3. ligde zor günler geçiren Kocaelispor’a asker taraftarlarından selam var. Ne zaman çekildiği belli olmayan video da 4 kişilik hodri meydan grubu yatakhane ortamında turübün sloganları atarak zor günler geçiren takımlarına destek olmaya çalışıyorlar.

Kocaelispor’un kaşkol ve formalarıyla davul eşliğinde şarkılar söyleyen 4 kişilik cesur yürek taraftarlar kah rakip takımlara göz dağı veriyorlar kah takımlarına sonsuz bağlılıklarını bildiriyorlar. Arkadaşları tarafından da sempatiyle karşılanan hodri meydan grubu taraftarlar Kocaelispor sevgisinin büyüklüğünü de tüm rakiplerine göstermiş oluyorlar.

19 Mar 2013 - 11:04 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.