BANKALAR BU KADARINA PES DEDİRTTİ

Bankalar kredi kartı aidatı hesap kullanım ücreti gibi bir çok işlemden ücret alıyorlar.Bunun yanı sıra yeni bir furya ile şimdi de para tamlama ve bo...

Bankalar kredi kartı aidatı hesap kullanım ücreti gibi bir çok işlemden ücret alıyorlar.Bunun yanı sıra yeni bir furya ile şimdi de para tamlama ve bozma komisyonu adı altında aidat alınmaya başlandı.Son olarak başlanan bu aidat vatandaşa da pes dedirtti.

Kredi kartı aidatı, hesap kullanım ücreti ve daha pek çok işlemin yanı sıra hemen her fırsatı değerlendirerek müşteriden komisyon almayı prensip edinen bankalar, işi bozuk para getiren müşteriden 'para tamlama ve bozma komisyonu' adı altında ücret almaya kadar vardırdı.

bir banka şubesi, senet ödemesi yapan esnaftan, bozuk paralarını sayma bedeli olarak 10 lira aldı. Şaşkına dönen 20 yıllık esnaf "İlk kez böyle bir durumla karşılaşıyorum gerçekten pes doğrusu." dedi.

14 Mar 2013 - 08:48 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.