SOSYAL MEDYADA FURKANLARÖLMESİN TAG'İ

İzmit Cedit Mahallesi Şehit Musa Sokak adresinde bulunan ve daha önce de silahlı yaralama olayının meydana geldiği Karmen Kafe’de iki grup arasında çı...

İzmit Cedit Mahallesi Şehit Musa Sokak adresinde bulunan ve daha önce de silahlı yaralama olayının meydana geldiği Karmen Kafe’de iki grup arasında çıkan tartışmada bir kişi ölürken, 2 kişi de ağır bir şekilde yaralandı. Bu kez sosyal paylaşım sitelerinde Furkan için seferberlik başladı.

Tüm Kocaeli Birlik Oldu #FurkanlarÖlmesin Dedi.. İzmit çarşının orta yerinde boğazı kesilerek öldürülen KOÜ öğrencisi için saat 19.00'da seslerini yetkililere duyurdu. #FurkanlarÖlmesin Hastag'i İle seslerini duyurmak isteyen bir çok öğrenci ve vatandaş Furkan için ayaklandı.

Tüm Kocaeli Bu Akşam Saat 7'de Ölen Arkadaşlarına Sessiz Kalmamak İçin Twitterda #FurkanlarÖlmesin Tag'i İle Yetkililere Seslerini Duyurma Amacıyla Çalışma Başlattı. Bu Akşam Saat 7'de Twitterda oldu herkes. İzmit Bld. Başkanına , Kocaeli BüyükŞehir Bld. Başkanına , Kocaeli Emniyet Amirliğine , Kocaeli Valiliğine , Bakanlara Twitler Atıldı , Kocaelideki Tüm Sayfalardan Destek geldi. Yapılan duyurulardan sonra işte atılan tag’lerden bazıları bu şekilde...

[gallery link="file"]

12 Mar 2013 - 11:09 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.