Kocaeli Kaya Motor Satışa Başladı

Herkese Mobilite’nin İkinci Şubesi Koceli Kaya Motor, Motor Severler İle Buluşmaya Hazırlanıyor

Kocaeli Kaya Motor Satışa Başladı
Kocaeli Kaya Motor Satışa Başladı
Haber albümü için resme tıklayın

Hareket özgürlüğüne katkı sağlamak amacı ile çıkılan yolda Herkese Mobilite ile ilimize ve motor camiasına yeni bir soluk getiren Kocaeli Kaya, ikinci şubesi Kocaeli Kaya Motorismi ile hizmet vermeye başlıyor.

Mehmet Ali Paşa Demokrasi Bulvarındaki yeni şubesi ilemotor severlerin dikkatini çekecek olan HerkeseMobilite’nin ikinci şubesi Kocaeli Kaya Motor, KYMCO, VESPA, PIAGGIO, MOTO GUZZI, APRİLİA, SUZUKİ ve SILENCE’nin bayilikleri ile fark yaratmaya hazırlanıyor. Kocaeli Kaya Motor yeni şubesinde dünyaca ünlü markaların giyim ve aksesuar satışları da gerçekleştirilecek.

Şuan için Hazırlıkların tamamlandığını ve hizmet vermeye hazır olduklarını belirtenHerkese Mobilite Genel Müdürü Yusuf Er Tüm bu yeni modellerin stoklar çerçevesinde satışa sunulacaklarını belirtti. Yusuf Er;Kocaeli Kaya Motor hem konumu, hem geniş ürün gamı hem de servis hizmeti ile Kocaeli’ne ve Çevre illere hizmet sağlayacağız. Bunun dışında herkesemobilite.com.tr adresi üzerinden de ürün satışlarımıza devam edeceğiz. Biz Kocaeli Kaya ve Herkese Mobilite ailesi olarak tüm motor severleri bu nadide ürünleri görmeleri ve deneyimlemeleri için Showroom’mumuza bekliyoruz dedi.

06 Eki 2021 - 17:34 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.