AK Gençlik Yörük Şenlikleri için Söğüt'te

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları bu yıl 740'ıncısı kutlanan Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri için Bilecik'e gitti. Sabah saatlerinde il binasında toplanan gençler 4 otobüs ile Söğüt'te yerini aldı. KOCAELİ HER ZAMANKİ YERİNDE Söğüt'te bayram havasında gerçekleştirilen kutlamalarda AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları açtığı pankart ve yüzlerce genciyle farkını bir kez daha ortaya koydu.

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları bu yıl 740'ıncısı kutlanan Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri için Bilecik'e gitti. Sabah saatlerinde il binasında toplanan gençler 4 otobüs ile Söğüt'te yerini aldı.

KOCAELİ HER ZAMANKİ YERİNDE
Söğüt'te bayram havasında gerçekleştirilen kutlamalarda AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları açtığı pankart ve yüzlerce genciyle farkını bir kez daha ortaya koydu.

11 Eyl 2021 - 16:22 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.