Ferhan Şensoy, hayatını kaybetti

Bir süredir hastanede tedavi gören tiyatrocu Ferhan Şensoy, 70 yaşında hayata veda etti.

Sanat camiası yasta...

Tiyatronun usta isimlerinden olan 70 yaşındaki Ferhan Şensoy, vefat etti. Şensoy'un acı haberini Ortaoyuncular, sosyal medya üzerinden duyurdu.

"USTAMIZI KAYBETTİK"

Paylaşımda, "Tiyatromuzun kurucusu, ustamız Ferhan Şensoy’u, dün gece, bir süredir tedavi gördüğü hastanede, yapılan tüm müdahalelere rağmen kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içerisindeyiz. Tüm sevenlerinin başı sağ olsun…" ifadeleri yer aldı.

1 AY ÖNCE HASTANEYE KALDIRILDI

Usta oyuncu, geçtiğimiz ay sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırılarak anjiyo operasyonu geçirmişti. Operasyon sonrası iç kanama yaşayan Şensoy, bir süredir İstanbul Tıp Fakültesi'nde tedavi görüyordu.

"BABAM UÇTU GİTTİ GÖKLERE..."

Usta ismin vefatı üzerine, kızları Müjgan Ferhan Şensoy ile Derya Şensoy'dan da paylaşım geldi. Müjgan Ferhan Şensoy, "Babam uçtu gitti göklere…" mesajını yayınlarken, Derya Şensoy ise "Çok ama çok üzgünüm. Seni çok seviyorum babacığım" ifadesini kullandı.

DERYA BAYKAL: ÇOK ÜZGÜNÜZ

Şensoy'un eski eşi Derya Baykal da sosyal medya üzerinden paylaşım yaptı.

Baykal, "Ustamı, kızlarımın babasını kaybettik çok üzgünüz…" notunu düştü.

31 Ağu 2021 - 10:42 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.