HIRSIZLIK ÇETESİ HER ŞEYİ ÇALMIŞ...

Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, Ocak ayından bu yana Kocaeli merkez Başiskele, Körfez, Gölcük...

Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, Ocak ayından bu yana Kocaeli merkez Başiskele, Körfez, Gölcük ve Karamürsel ilçelerinde meydana gelen hırsızlık olaylarını inceleyen polis, olayı gerçekleştirdiklerinden şüphelendikleri bir gurubu takibe aldı.

Yapılan takip sırasında daha önce yapılan münferit ön yakalamalarda çete lideri olduğu iddia edilen Cemalettin G(35) eşi Deniz G(31) ile çete üyeleri Murat F(43), Okan Y(26) ile Faruk S(26) isimli şahısları gözaltına alınarak tutuklandı. . Deniz G.Yargılama devam ederken serbest kaldı.Takibe devam eden emniyet güçleri geçtiğimiz Cuma günü sabah saatlerinde operasyon için düğmeye bastı. İstanbul’da 4 ayrı adrese düzenlenen operasyonda Çete lideri Cemalettin G’nin eşi Deniz G(32) kardeşi Cem G(33) ile diğer çete üyeleri Şinasi K(46) ve Ümit Salih S(36) gözaltına alındı. Şahıslardan 100 bin lira değerinde hırsızlık malların satışından elde edilen para ile alınan bir araç, yaklaşık 1 milyon değerinde olan çok sayıda saat, ziynet eşyası, imitasyon takılar, ıpadler, cep telefonları, ayakkabılar, kürk ve montlar, çantalar gibi daha bir çok hırsızlıktan elde edilen malzemeler ele geçirildi.

HERŞEY ÇALMIŞLAR
Baskın düzenlenen evlerde yapılan aramalarda 2 adet i Pad, 25 adet parfüm, 2 adet viski, 2 adet ototeyp, 50 adet yüzük, 4 adet cep telefon, 2 adet fön makinesi, 105 adet takı, 96 adet kol saati, 2 adet kuru sıkı tabanca, 1 adet klarnet, 25 adet deri mont, 15 adet bayan kol çantası, 20 adet ayakkabı , 2 adet fotoğraf makinesine ve 56 adet araç lastiğine el konuldu. Öte yandan evde bulunan 10 Bin TL, 5 Bin Euro, 3 Bin Dolara da el konuldu. Şimdiye kadar 19 hırsızlık olayına karıştığı iddia edilen, ön operasyonlarda tutuklu olan şahısların daha önce Gölcük’te bir evden et çalan zanlılar olduğu ortaya çıktı. Et hırsızlığı olayıyla ilgili olarak Deniz G. ile Faruk Sadar’ın sevk edildikleri mahkemece serbest bırakılmıştı. Zanlılardan Faruk Sadar ise daha sonra Balıkesir ilinde gerçekleştirdiği bir hırsızlık olayından tutuklandığı öğrenildi. Öte yandan şahısların çaldıkları malzemelerim sahiplerine iade edilmeye başlandığı da kaydedildi. Hırsızlık olayına karıştığı iddia edilen zanlılar dün sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.

16 Nis 2013 - 10:00 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.