"Kadınlarımız, başarımızdaki en büyük etkendir"

AK Parti Kadın Kolarında atamalar devam ediyor. Dün ataması gerçekleştirilen İzmit İlçe Kadın Koları Başkanı Pınar Ataman'ı makamında ağırladı Güney "Kadın Kollarımız dışında ana kademe yönetiminde de bu orana dikkat etmiş ve pozitif ayrımcılık sağlamıştır"dedi

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av.Ali Güney, dün ataması yapılan İlçe Kadın Kolları Başkanı Pınar Atabay’ı makamında ağırladı.

ATABAY’A BAŞARI DİLEDİ

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Pınar Atabay’ın ataması dün Genel Merkez Kadınları Başkanı Lütfiye Selva Çam tarafından yapıldı. Atabay, yeni göreviyle ilk ziyareti bugün AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av.Ali Güney’e yaptı. Güney, “AK Parti’nin 19 yıldır devam eden başarısındaki en önemli unsur, Türkiye’deki dönüşüm ve çizdiği yol haritasıdır. Bu dönüşümlerden biri de kadın sorununu bir demokrasi sorunu olarak görerek kadın odaklı gerçekleştirdiği düzenlemelerdir. Anayasada ilgili maddeler başta olmak üzere, kadına yönelik şiddet, kadın ve istihdam, eğitim, sağlık, sosyal güvenlik, siyaset ve diğer sosyal politikalar başlıkları altında yapılan bu iyileştirme ve yeniliklerle bireysel ve toplumsal olarak güçlenmiş, karar alma mekanizmalarındaki etkinliklerinin artmış, eğitim kaliteleri yükselmiş, pozitif ayrımcılıklar ve istihdam alanları sağlanmıştır. Bugün hem Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde, hem belediye meclislerinde kadına daha fazla kontenjan sağlayan AK Parti, teşkilat yapısında da Kadın Kollarımız dışında ana kademe yönetiminde de bu orana dikkat etmiş ve pozitif ayrımcılık sağlamıştır. Bu duygu ve düşüncelerle, yeni İlçe Kadın Kolları Başkanımız Pınar Atabay’ın da hem teşkilat birikimi, hem de yeni bakış açısıyla İzmit için başta kadınlarımız olmak üzere, çok önemli işlere imza atacağına inanıyorum. Yeni görevinin başarılı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

02 Şub 2021 - 17:38 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.