Güney: “Fethiye Caddesi esnafı bir yıldır bekliyor”

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, bir yıldır Fethiye Caddesi yenileme çalışmasının başlamadığını hatırlattı, “Esnafımız dertli, neden bu çalışma Pandemi döneminde başlamadı diye merak ediyor” dedi.

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av.Ali Güney, ilçe yöneticileriyle birlikte Fethiye Caddesi’nde esnaf ziyaretleri yaptı. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde konuşan Başkan Güney, “İzmit Fethiye Caddesi’nin yenilemesiyle ilgili proje bir yıl önce İzmit Belediyesi tarafından gündeme getirildi ve esnafa söz verildi. Bu projeyi ne şartta olursa olsun yapacağız denildi. Ama bir yıldır tek bir çivi bile çakılmaması esnafımızda şaşkınlık ve endişe yaratmış durumda. Pandemi döneminde bu iş neden başlamadı diye soruyorlar. Altyapı işi var dediler. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın, her fırsatta ‘-Altyapı ve üstyapı birlikte yapılsın, iş daha çabuk bitsin, esnafımız daha az sıkıntı çeksin. Büyükşehir olarak biz parasını vermeye hazırız. Teknik destek de sağlarız’ diyor. Buna rağmen İzmit Belediyesi’nin bunu kabul etmemesi anlaşılır gibi değil. Fethiye Caddesi yenileme projesi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Yürüyüş Yolu Projesiyle birlikte ele alınabilirdi. Ama buna da izin verilmedi. Fethiye Caddesi esnafı dertli, bir yıldır verilen sözlerin tutulmasını bekliyor. Korona günlerinde bu fırsat yakalanmış ve Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz tarafından da her türlü destek sunulmuş olmasına rağmen cadde yenileme işleminin İzmit Belediyesi tarafından neden başlamadığını merak ediyor. Esnafımızla süreci değerlendirdik, üzüntülerine ortak olduk” dedi.

25 Oca 2021 - 15:06 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.