Karantina Yurtlarına Personel Alınacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Belde Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri A.Ş, karantina yurtlarında çalıştırmak üzere 10 temizlik personeli alımı yapacak

Ülkemizi etkisi altına alan ve son günlerde vakaların oldukça arttığı pandemi sürecinde, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Belde Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri A.Ş tarafından karantina yurtlarında tam zamanlı çalıştırılmak üzere geçici 5 erkek, 5 kadın olmak üzere 10 temizlik personeli alımı yapılacak.

İş başvurusunda bulunacak olanlar ise [email protected] mail adresine gönderilen CV’ler kontrol edilerek iş başvurusunda bulunanlar bu değerlendirmeyle işe alınacak.

Kontrol edilen CV’ler sonrası mülakata çağıralacak kişiler telefonlarından aranacak. Mülakatlar ise 2 Kasım Pazartesi günü gerçekleşecek.

31 Eki 2020 - 13:48 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.