Seçilmiş Başkan Olacak!

Kongre hakkında konuşan AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş 604 delegenin oyuyla seçilmiş başkan olacağını ifade etti

AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş bugün partisinin il binasında basın açıklaması düzenledi. Açıklamada konuşan Ellibeş şu ifadeleri kullandı: “604 delegemizin oyuyla inşallah Seçilmiş başkan olarak 2023’e yol yürüyeceğiz. AK Parti ailesinin bütünüyle Kocaeli’de en büyük desteği vermeyi sürdüreceğiz. Yönetimde bir takım değişikliklerin olması normal, kongreler yenilenme sürecidir.

“BAYRAK YARIŞIDIR”

Biz de AK Parti ailesinde görevi devreden de devralan da birbirlerine sarılarak yola devam eder. Bu bir bayrak yarışıdır bu noktadayız biz. Atletizmdeki bayrak yarışı gibi değil, bayrağı devreden dava için koşmaya devam eder.

“DELEGE AĞIRLIKLI KONGRE OLACAK”

Çok geniş katılım hedeflemiyoruz. Öncelik insanlarımız sağlığı. Delege ağırlıklı bir kongre olacak tabii çağıracağımız STK’lar var. Aslında açık alanda olsun istiyoruz ama hava durumu nedeniyle mümkün görünmüyor. İnterteks Fuarı’ndaki üç hol var biz B salonunu tercih ediyoruz. 11 bin 200 metrekarelik bir kısım. Yansıtıcı koyarak da herkesin izlemesini sağlayacağız. Pandemi kurallarına harfiyen uyacağız.

“CUMHURBAŞKANIMIZIN BEŞİNCİ ZİYARETİ OLACAK”

8 Kasım’da il kongremiz var. Bu önemli ama daha önemlisi cumhurbaşkanımızın bizzat katılacak olması. İnşallah 8 Kasım Pazar günü kongremizi yapacağız. Cumhurbaşkanımızın katılımı hepimiz için gurur verici bir husus. Bizim görev aldığımız süreçte Kocaeli’ye 4 kez ziyaret düzenlemişti inşallah bu da 5 olacak. Hatırlarsınız grup toplantısında cumhurbaşkanımız Kocaeli’ye geleceğini 25 gün önceden ilan etmişti. Biz de kusursuz olması noktasında arkadaşlarla çalışıyoruz. 8 defa toplantılar yaptık. Komisyonlarımızın her biri görevleri başında çalışmalarını gösteriyorlar.

“LİDER BİR DEVLET OLMAMIZI İSTEMİYORLAR”

Gündem çok yoğun, hem ülke hem dünya olarak baktığımızda. Ülkemizin üzerine karabulut olarak çökmeye çalışıyorlar. Biz bağımsız bir ülke olarak şer odakların ve sömürücü ülkelerin rahat olması beklenemez. Bizim lider bir devlet olmamızı istemiyorlar. Olmamız gereken neresi varsa orda olacağız Türkiye olarak ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız. Kongrede toplam 604 delegemiz oy kullanacak.”

28 Eki 2020 - 12:21 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.