CHP'li Başkan Hürriyet Adresi Şaşırdı

AK Parti İzmit Belediye Meclisi Grupbaşkanvekili Mustafa Soydabaş, İzmit’e söz verilen hizmetlerin olduğu gibi yerinde durduğunu ama kişisel reklamlar için kaynakların oluk oluk harcandığını belirterek, “En son Belediye Başkanı yanlış bilgilerle Gebze’de kocaman panoları doldurdu. Gebze’de çöp kamyonu aldık diye reklam yapmanın İzmit’e ne faydası var?” dedi.

AK Parti İzmit Belediye Meclisi Grupbaşkanvekili Mustafa Soydabaş, İzmit Belediyesi’ne alınan hizmet araçlarının reklamının, araç maliyetleriyle yarışır hale geldiğini belirterek şunları söyledi: “İzmit Belediyesi’ne alınan hizmet araçlarıyla ilgili süslü törenler yapıldı. İzmit’in her köşesine reklamlar, ilanlar asıldı. Özel reklam çalışmaları yapıldı. Kocaeli’nin tamamına mesajlar atıldı. İçimiz dışımız reklam oldu. Ancak bu kadar yoğun reklam çalışması bile Belediye Başkanına yeterli gelmedi.”

"İHTİYAÇ SAHİBİNE KAYNAK YOK AMA REKLAMA OLUK OLUK PARA AKIYOR"

“İzmit Belediye Başkanı, araç alımıyla ilgili en son Gebze’deki dev panolara ilanlar astı. Öncelikle Gebze’deki panolarda açıkça yanlış ifade kullanılarak, İzmit gibi Gebze halkı da yanıltıldı. Araçların alımı için kullanılan kredinin yüksek faizi ile bakım ve onarım masrafları eklenmeden, ‘27 Milyon’a araç aldık’ deniliyor. Bu işin kar mı zarar mı getireceği belli değilken, sonuç çıkarılıyor. İkincisi bu reklamların parası İzmit halkının cebinden çıkıyor. Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi’ni yapmaya gelince para yok diyenler; yüzlerce ihtiyaç sahibinin kullandığı gıda kartları tasarruf diye iptal edenler, sıra kendi reklamına geldiğinde oluk oluk İzmit halkının parasını harcıyor. Ayrıca araç alımıyla ilgili Gebze’de reklam çalışması yapmanın İzmit’e ne gibi bir faydası olacak? İzmit’e ne getirecek? Turist mi çekecek, İzmit’in güzelliklerini ya da tarihini mi tanıtmış olacak?”

İZMİT’E ÇİVİ ÇAKMA NİYETİ YOK

“Fatma Hanım belli ki, İzmit’e hizmet etmeyi hiçbir zaman kafasına koymadı. Göreve geldiği günden bu yana tek derdi kendi kariyer hedefleri olduğunu her fırsatta gösterdi. İzmit’e tek bir çivi çakmadan, kendi siyasi ikbali için çalışıyor. Seçimlere daha 3 yıl var. Bol bol fotoğraf verip, her yere reklam asarak 3 yıl geçmez. İzmit halkının parasını kendi çıkarı için kullanmayı artık bıraksın. Her parti hazineden seçim kampanyaları için para alıyor. Kendi reklamları, mesajları için CHP Genel Merkezinden alacağı bu parayı kullanabilir. İzmit’in parası, birilerinin şahsi reklam parası değildir. Pandemi sürecinde bile vatandaşa hizmet etmek varken, şahsi reklamı için uğraşanları İzmit unutmayacak”.

13 Eki 2020 - 13:14 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.