Hedef Belli; İzmit'te AK Parti Bayrağı Dalgalanacak

AK Parti İzmit ilçe kongresinde konuşan AK Pari İl Başkanı Mehmet Ellibeş; “Muhalefetin çözmediği anlamakta zorlandığı bir sistem var bizde. Vefa, sad...

AK Parti İzmit ilçe kongresinde konuşan AK Pari İl Başkanı Mehmet Ellibeş;

“Muhalefetin çözmediği anlamakta zorlandığı bir sistem var bizde. Vefa, sadakat, liderine olan güveni davasına olan inancı var. Sen ben demeden biz diyen yapı var. Hiçbir sıfata bürünmeyen bu partinin neferi olma uğruna mücadele eden yapının oluşturduğu bir aileyiz. Teşkilatımızın kurucuları öyle sağlam temek atmışlar ki biz de bu temele yeni binalar inşa ediyoruz. Emeklerine yüreklerine sağlık haklarını helal etsinler. Durmak yok yola devam. Ölene kadar bu dava uğruna mücadele edeceğiz” dedi.

‘YUNANİSTAN ÜZERİNDEN OYUN KURUYORLAR’

Sözlerini sürdüren Ellibeş, “Emperyalist güçler Türkiye’nin özgür bir devlet olmasını kendi karalarını kendisi almasını istemedikleri için oyu üzerin oyun kuruyorlar. Biri bitiyor, biri başlıyor. Kurtuluş Savaşı’nda da böyle olmadı mı? Yunanistan üzerinden oyun kurmaya çalışıyorlar” dedi. Ellibeş sözlerini şöyle sonlandırdı: “İl başkanı olarak büyük bir coşku içerisindeyim. Çünkü böyle bir teşkilatla beraber rabbim bana yürümeyi nasip etti. Yeni seçilen arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyoruz. Hedef belli. İlk seçimde İzmit Belediyesi burçlarında tekrar AK Parti bayrağını dalgalandırmak” diye konuştu.

20 Eyl 2020 - 13:57 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.